Core Value, Feruni Tour @ Feruni Ceramiche Petaling Jaya

November 9, 2015

 

Hari ni kami ke sini... Feruni Ceramiche Sdn Bhd di Petaling Jaya.

 

Haaa... hari ni aku nak cerita pasal kerja sikit. Sebenarnya aku memang jaaaaaarang sangat bercerita pasal kerja aku kat blog aku ni. Tapi hari ni, aku dapat timba pengalaman menarik kat sini. So aku nak kongsi dengan korang.

 

Masa dapat tahu yang aku kena pergi ke kilang seramik, aku bayangkan aku akan ke kilang seramik yang berhabuk, kusam dan old fashion. Malasnyer!

 

Tapi, bila pagi tadi tiba kat depan banggunan Feruni ni, padangan aku tukar 100%. Banggunan dia cantik dan moden! Berbeza dengan apa yang aku bayangkan! 

 

Actually, bukan kilang pun, tapi HQ diorang; office and show room.

 

Dan bila melangkah masuk dalam... wow!!! Memang buat aku terkesima! Bangunan 3 tingkt dengan konsep open space yang sangat moden! 

 

Masuk jer, kitorang diminta naik ke tingkat 2 banggunan Feruni ni. Di aras ni, tempat kakitangan diorang bekerja dan ruang makan. Kitorang turut disajikan dengan breakfast, kopi, teh dan hot chocolate!

 

 

Read More

 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Affordable Luxury at Feruni

June 7, 2016

1/2
Please reload

Recent Posts

March 17, 2017