Search

Core Value, Feruni Tour @ Feruni Ceramiche Petaling Jaya


Hari ni kami ke sini... Feruni Ceramiche Sdn Bhd di Petaling Jaya.

Haaa... hari ni aku nak cerita pasal kerja sikit. Sebenarnya aku memang jaaaaaarang sangat bercerita pasal kerja aku kat blog aku ni. Tapi hari ni, aku dapat timba pengalaman menarik kat sini. So aku nak kongsi dengan korang.

Masa dapat tahu yang aku kena pergi ke kilang seramik, aku bayangkan aku akan ke kilang seramik yang berhabuk, kusam dan old fashion. Malasnyer!

Tapi, bila pagi tadi tiba kat depan banggunan Feruni ni, padangan aku tukar 100%. Banggunan dia cantik dan moden! Berbeza dengan apa yang aku bayangkan!

Actually, bukan kilang pun, tapi HQ diorang; office and show room.

Dan bila melangkah masuk dalam... wow!!! Memang buat aku terkesima! Bangunan 3 tingkt dengan konsep open space yang sangat moden!

Masuk jer, kitorang diminta naik ke tingkat 2 banggunan Feruni ni. Di aras ni, tempat kakitangan diorang bekerja dan ruang makan. Kitorang turut disajikan dengan breakfast, kopi, teh dan hot chocolate!

Read More

#corevalue #ferunitour #showroom

163 views0 comments

SHOP AND LEARN

OUR CULTURE

MEDIA ROOM

ABOUT FERUNI

SUBSCRIBE TO FERUNI EMAIL

Enter your email address to receive Feruni news, special offers, product announcements, and more. 

LOCATE US

RENOVATION AND FURNISHING SURVEY

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIAL

© 2016 BY FERUNI CERAMICHE SDN BHD (554784-M)

  • Grey Facebook Icon
  • Grey YouTube Icon

The product images shown are for illustration purposes only and may not be an exact representation of the product.